Brakanes Hotel - Ulvik
Hovedsiden
Program
Forelesere
Praktiske opplysninger
Tidligere konferanser
Kontakt oss

Vellykket arbeidsmiljøkonferanse.

Haldis Revheim | torsdag 27.september 2012

Fagforbundet Hordaland, KS og Utdanningsforbundet har arrangert den 23. konferansen i Ulvik. Det var en lun og god stemning på konferansen og det kunne se ut som alle hadde to trivelige dager i Ulvik. 

Første dagen kom vi litt seint igang, da det var kolonnekjøring gjennom Vallaviktunnellen og ny kolonnekjøring like etter fergeleiet. Men da konferansen var igang, fikk vi Jon Eikemo på scenen der han fortalte om alle sine sykdommer - han var blitt rammet av det meste. Deretter kom Hans Torvatn fra Sintef. Han hadde følgendce tema: Er likestilling og balanse mellom arbeid og familie  produktivitetsfremmende? Hans presentasjon er mottatt - denne vil bli lagt ut under forelesere.

 

Frode Thuen snakket om To liv på en gang - om tidstyver og energilekkasjer hjemme og på jobb. 

Etter lunsj var det tid for å høre om hvordan det har gått med fjorårets prisvinner - Fusa kommune. Berit Fløysand, Jorunn Gjøen og Hildegunn Austad presenterte en flott oppsummering.

Arbeidsmiljøprisen 2012.  
Hvert år deler vi ut en pris til en verdig søker. Et overordnet kriterium for å søke om prisen, er at tiltaket må være et samarbeidstiltak eller et partssammensatt arbeid mellom arbeidsgiver- og arbeidstakersiden og at tiltaket kan stå som et godt ekesempel for andre.

Bømlo Kommune hadde sendt inn en sterk søknad og var den som i år fikk arbeidsmiljøprisen. Fra Bømlo møtte Knut Martens, Kristin Klubben, John Helge Møgster og Marit Brakestad for å ta imot prisen. Vi gratulerer.

Astrid Toft fra KS og Kjellfrid Blakstad fra Fagforbundet hadde en innledning hver med påfølgende innspill fra salen. Tema var om hvordan Heltid-/deltidsdiskusjonen skal komme et skritt videre.

Jon Eikemo avsluttet første dag med både sang, dansetrinn og diktlesing. En flott avslutning på en fin dag.

Onsdag 26. sept. startet vi med temaet Sikre deltakelse i arbeidslivet ved  Øyvind Antonsen fra NAV Hordaland med temaet.

Arne Klyve fra Bergensklinikkene overtok podiet med temaet På vei mot permanent utenforskap? Han belyste temaet både fra et individuelt, kulturelt og strukturelt perspektiv.

Frode Kyvåg hadde siste post på programmet og han snakket om motiverte medarbeidere. Hans presentasjon foreligger også og blir lagt ut under forelesere - se venstremenyen.

Denne løsningen er utviklet av Designer Web